Het domein hardhout-investeringen.net is te koop, voor € 6000. Samen met hardwood-investments.net ben ik bereid beide domeinen te verkopen voor € 10,000. Geïnteresseerden kunnen contact met me opnemen op rowan@bigsmoke.us.

HardhoutWiki:Algemeen voorbehoud

Uit Hardhoutbeleggingen Wiki
Versie door BigSmoke (overleg | bijdragen) op 3 jul 2008 om 19:01 (Nieuwe pagina: De oprichter van deze wiki stelt zich niet aansprakelijk voor wat anderen op deze wiki plaatsen en voor eventuele schade door het opvolgen van adviezen in deze wiki. De bedoeling van ...)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De oprichter van deze wiki stelt zich niet aansprakelijk voor wat anderen op deze wiki plaatsen en voor eventuele schade door het opvolgen van adviezen in deze wiki. De bedoeling van deze wiki is om een informatie compendium te vormen van zoveel mogelijk informatie over hardhoutbeleggingen en niet om beleggingsadviezen te geven. Beleggingsbesluiten zouden alleen genomen moeten worden na het raadplegen van een professional (met Wfd vergunning) en niet op basis van wat opmerkingen op een wiki of van een verkoper.