Frans van der Heijden

Frans van der Heijden is de directeur van Groen Invest Nederland (GIN). Een vuile oplichter !!! Zelf een prachtig huis in Retie. Tegen andere mensen zeggen dat iedereen zijn geld terugkrijgt. Ik wacht net als vele anderen nog steeds. Nu doet hij schijnbaar weer iets met huisvesting voor zielige arme bruine kinderen in de derde wereld. ???!!!??

Verwant nieuws[bewerken]

Ander nieuwsitem toevoegen


Frans van der Heijden is vooral bekend om zijn enorme fantasie en dito onzin verhalen over kromme bomen die je aan elkaar kunt lijmen tot rechte planken. Maar nog veel erger, ook bekend vanwege het faillissement van GIN bv. Hier hadden 6.240 kleine beleggers, vaak met geleend geld, geinvesteerd in Robinia Pseudo Acaccia bomen op Nederlandse bodem. Er was op 11 mei 2009 (toen GIN failliet ging) niets(!!) meer over van de inleg van 77 miljoen euro. Er was zelfs voor 20 miljoen euro aan hypotheken gevestigd op de bospercelen met Robinia bomen. De curator verkocht meteen 502 van de 765 ha percelen op Nederlandse bodem. Dat geld ging rechtstreeks naar de hypotheekhouders. De kleine beleggers hadden het nakijken. Zij hebben allemaal minimaal de inleg (10.000 euro per participatie van 1/8 ha) tegoed van Frans van der Heijden. Dat heeft hij bij notariele acte beloofd aan de inleggers. Verder beloofde FvdH na 20 jaar 7 keer (!!) de inleg retour. Dat betekent dat de beleggers aanvullend ook nog op termijn 60.000 euro per participatie van 1/8 ha tegoed hebben! inmiddels zijn de belangenbeharigers VPG en SBG druk in de weer om Frans van der Heijden aansprakelijk gesteld te krijgen voor het verdwijnen van de 98 miljoen euro aan inleg en hypotheekgelden. Dat is mijnheer Frans van der Heijden van Famecon maar vooral van GIN bv.


Frans van der Heijden is de grootste oplichter en bedrieger alle tijden. Meneer woont nu lekker relaxed in een kasteel in Belgie.In alle luxe en weelde. Het geld 77 miljoen euro heeft hij achterover gedrukt. Met zijn mooie praatjes over bomen heeft hij veel mensen in moeilijkheden gebracht. Veel mensen kunnen hun huis en hypotheek niet meer betalen. Daar komt bij dat de meeste mensen toendertijd een lening afgesloten hebben bij de IDM waar de Groeninvest bij aangsloten was. Dit geld ging naar Frans van der Heijden. Veel betrouwbare bedrijven waren bij dit alles betrokken. Toen het te heet onder de schoenen werd van deze bedrijven trokken ze zich terug. Nog steeds betalen de participanten de lening af en dat gaat nog wel wat jaren door. En waarvoor, om de zakken te vullen van een oplichter. De IDM eist dit jaar de gehele lening terug en dat gaat om een bedrag van 12000 euro. Dat geld hebben de mensen niet en de bank is ook goed fout. Ze proberen het geld bij de onschuldige te halen ipv Frans van der Heijden. Nu wordt het een keer tijd na zoveel jaar dat deze bedrieger die over lijken gaat de gevangenis in gaat. Iedereen moet voor deze geweteloze, harde, leugenachtige man gewaarschuwd worden.

Frans van der heijden Grotenhout 2, Lille B-2275, België