Stichting Beleggers GIN

Een aantal Groen Invest beleggers (zie hun website) heeft zich verenigd in de Stichting Beleggers GIN (SBG). Deze Stichting is in oprichting en zal onderzoek zal doen en actie nemen ter behartiging van de belangen van de beleggers die zich hebben aangesloten. De stichting heeft een bestuur waarin enkele beleggers hebben plaatsgenomen. Meer over de werkwijze vindt u in het Plan van Aanpak op de site.

De stichting streeft ernaar dat zoveel mogelijk beleggers zich aansluiten. Op die manier willen ze representatief worden voor alle GIN beleggers, wat noodzakelijk is als ze effectief overleg willen voeren met de Stichting Vruchtgebruik Robinia, de curatoren en andere partijen.

Het is mogelijk om vragen te stellen aan de Stichting door een mail te sturen aan info@beleggersgin.nl. Gezien het grote aantal beleggers, is het voor de Stichting niet mogelijk om alle vragen persoonlijk te beantwoorden, maar ze willen proberen om zoveel mogelijk vragen in algemene zin te beantwoorden in hun Vraag en Antwoord rubriek.

Nieuws m.b.t. SBG[bewerken]

Ander nieuwsitem toevoegenContactgegevens[bewerken]

{{#if: Stichting Beleggers GIN | }} {{#if: Weteringschans 223 | }} {{#if: 1017XH Amsterdam | }} {{#if: 34339723 | }}
Naam:Stichting Beleggers GIN
Vestigingsadres:Weteringschans 223
Vestigingsplaats:1017XH Amsterdam
KvK-nummer:34339723 (KvK register)


Zie ook[bewerken]

Externe links[bewerken]