Het domein hardhout-investeringen.net is te koop, voor € 6000. Samen met hardwood-investments.net ben ik bereid beide domeinen te verkopen voor € 10,000. Geïnteresseerden kunnen contact met me opnemen op rowan@bigsmoke.us.

Bezig met het aanmaken van Overleg gebruiker:Patrick5503

Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit is een overlegpagina, bedoeld voor vragen, discussie en overleg over het onderwerp of de inhoud van de bijhorende pagina.

Denk eraan je opmerkingen te ondertekenen met vier tildes ("~~~~", ook toe te voegen via de button_sig.png -knop). Dan is het voor anderen gemakkelijk te zien wie wat heeft gezegd en wanneer, zonder dat ze daarvoor eerst de pagina-geschiedenis hoeven te raadplegen.

Waarschuwing: U bent niet aangemeld. Uw IP-adres zal voor iedereen zichtbaar zijn als u wijzigingen op deze pagina maakt. Wanneer u zich aanmeldt of een account aanmaakt, worden uw bewerkingen aan uw gebruikersnaam toegeschreven, naast andere voordelen.

This page is not enabled for semantic in-text annotations due to namespace restrictions. Details about how to enable the namespace can be found on the configuration help page.

Let op: alle bijdragen aan Hardhoutbeleggingen Wiki worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Share Alike 3.0 (zie HardhoutWiki:Auteursrechten voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor "Pagina opslaan".
Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf hebt geschreven of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
Gebruik geen materiaal dat beschermd wordt door auteursrecht, tenzij u daarvoor toestemming hebt!

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)