Het domein hardhout-investeringen.net is te koop, voor € 6000. Samen met hardwood-investments.net ben ik bereid beide domeinen te verkopen voor € 10,000. Geïnteresseerden kunnen contact met me opnemen op rowan@bigsmoke.us.

Overleg gebruiker:BigSmoke

Uit Hardhoutbeleggingen Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
41165a7e7126d616a0ae0762e00718e2?s=200.jpg
BigSmoke

Ik help bezoekers van deze wiki graag met hun vragen over deze wiki (die niet al in de hulppagina's worden behandeld), maar ik kan en wil mensen niet helpen met hun vragen over de inhoud van deze wiki. Dat laatste laat ik liever over aan de gebruikers van deze wiki.

Vraag over Tecal Nuevo van Jeroen Appelman[bewerken]

Goedendag,

Interssant om info over Tecal Nuevo aan te treffen op wikipedia. Zelf ben ik investeerder in deze plantage. Wat is uw relatie met Tecal Nuevo?

Graag zou ik in conatct komen met u.

U kunt mij bellen op 0522 48 1234

Vriendelijke groet, Jeroen Appelman (81.207.84.247) 29 aug 2007 12:31 (MST)

Beste Jeroen, Als oprichter van deze Wiki is mijn voornaamste relatie met Tecal Nuevo dat ik een wiki heb vol informatie voor investeerders in teakplantages. Ik weet zelf verder weinig af van Tecal Nuevo. Hopelijk zal een ander, met meer informatie over Tecal Nuevo, in de toekomst de pagina over Tecal Nuevo bijwerken met voor jou relevante informatie. --BigSmoke 4 dec 2007 15:47 (MST)

Rechtzaak Stelling.nl[bewerken]

Hoi Rowan,

Afgelopen maandag is door de rechter besloten dat de artikelen van stelling.nl verwijderd moeten worden, niet vanwege censuur, maar vanwege onjuiste, op onwaarheden beruste informatie die gegeven wordt op de site. De schrijver, die overigens duidelijk geen goed woord over heeft voor teak-plantages, geeft helaas zijn eigen mening in plaats van informatie berust op feiten. Het desbetreffende artikel staat hier http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/RGDJ1216975776.html en hieronder is een kopie van het artikel. -- 213.144.231.34 (31 jul 2008 08:22)

Terraha
vrijdag 25 juli 2008
Wij weten niet of u het gemerkt heeft maar recentelijk hebben wij een proces verloren op grond van de privacy-wetgeving. Een volstrekt novum in het wereldje van de journalistiek, maar niemand schijnt zich daar erg druk te maken. Vooral niet over de principiele kant van de zaak. Die overigens diende in Den Bosch. Door de uitspraak waren wij genoodzaakt een groot aantal artikelen over Terra Vitalis uit onze voorrraad te schrappen. Een onderneming die zoals u weet met een wat rommelige leiding groene investeerders blij probeert te maken met winst uit teakhout in Costa Rica. Die club staat onder toezicht van professor Harrie van Mens. En hoe, want hij is ook nog commissaris. Harrie is een hoogleraar in belastingrecht en ... raadsheer oftewel rechter in Den Bosch. Mogen we daaruit enige conclusie trekken? Nee. Maar God hoort ons brommen.
Dit bericht is verschenen in Kleintje Muurkrant actueel

Re: Rechtszaak Stelling.nl[bewerken]

Aan mijn anonieme tipgever,

Bedankt voor de tips en informatie. Ik heb net een bericht gestuurd aan de redactie van Stelling.nl om van hun te vernemen welke artikelen zij precies hebben moeten verwijderen in opdracht van de rechter en meer van dat soort vragen. Zodra ik hun antwoord heb, zal ik her en der misschien een beetje gaan snijden. Tot die tijd laat ik alles gewoon netjes staan.

De schrijver van de artikelen op Stelling.nl heeft geen goed woord over voor teak. Dat klopt. De artikelen staan vaak ook vol met woeste conclusies en niet hard te maken aantijgingen. Dat klopt ook. Ik vind het zelf echter wel zeer leesbare en vermakelijke stukjes. Bovendien vind ik het persoonlijk van groot belang dat een ieder kan publiceren waar hij zin in heeft. Ik hecht hierin aan een zo groot mogelijke vorm van persvrijheid. Als dit een keer in strijd is met de wet, dan is dat jammer. Dan buig ik voor de wet, maar met tegenzin en zeker niet voordat me duidelijk is waar precies de grens gesteld wordt aan mijn vrijheid.

Want, ja, ik beschouw dit als een persoonlijke aanslag op mijn vrijheid (net als dat de klager de publicaties blijkbaar een als een aanslag op zijn of haar persoonlijke privacy heeft ervaren). Waarom ik dat zo ervaar? (Ik heb de publicaties immers niet zelf geschreven.) Ik ervaar dit zo omdat ik wel genoten heb van de publicaties ondanks dat ze natuurlijk vol met negatieve stemmingmakerij richting de teak-branche zitten. Als deelnemer van de teak-branche zie ik graag ook goed nieuws. Maar tot nu toe was het investeren in teak altijd slecht nieuws. Als dit ooit wil veranderen, dan moeten kritieken weerlegt gaan worden, niet weggemoffeld.

Ik heb in dit stadium natuurlijk nog geen flauw idee waar de privacy-klacht jegens Stelling.nl over gaat, maar met de informatie waar ik nu over beschik ben ik absoluut (nog) niet geneigd aan de kant van de klager te gaan staan.

Bedankt voor je actieve bijdragen. Deze brengen leven in de brouwerij en worden zeer door mij op prijs gesteld! --BigSmoke (Rowan) 31 jul 2008 21:12 (UTC)

Hoezo deze wiki[bewerken]

Wie ben jij eigenlijk? Voor wie werk je Waarom doe je die wiki? Het lijkt een promotieding. --Berooid 14 mei 2011 00:46 (UTC)

Zie pagina HardhoutWiki:Info; waarschijnlijk beantwoort dat de meeste van je drukkende vragen. --BigSmoke (Rowan) 14 mei 2011 01:06 (UTC)