Het domein hardhout-investeringen.net is te koop, voor € 6000. Samen met hardwood-investments.net ben ik bereid beide domeinen te verkopen voor € 10,000. Geïnteresseerden kunnen contact met me opnemen op rowan@bigsmoke.us.

Overleg:Terra Vitalis

Uit Hardhoutbeleggingen Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Uitnodiging aan Terra Vitalis[bewerken]

Op 9 augustus 2007 heb ik Terra Vitalis uitgenodigd om deel te nemen aan deze wiki. --BigSmoke 30 dec 2007 17:15 (MST)

Op 5 juni 2008 heeft Terra Vitalis een gebruiker aangemaakt en is begonnen met een aantal openlijke en transparante bijdragen aan deze wiki. Daarvoor mijn dank :-) --BigSmoke 8 jul 2008 09:20 (UTC)

Foto's gezocht[bewerken]

Ik ben op zoek naar zoveel mogelijk foto's van de plantages van Terra Vitalis. Neem contact met me op als je foto's hebt die je zou willen delen met andere geïnteresseerden. --BigSmoke (Rowan) 3 feb 2009 18:27 (UTC)

Ik heb erg veel foto- en filmmateriaal liggen van de plantages van Terra Vitalis. Ik weet neit waar je ze wilt hebben, maar je kan contact met me opnemen als je wat wilt hebben. --Terra Vitalis 20 apr 2009 14:01 (UTC)
Ik ben heel erg geïnteresseerd. Zou je wat fotomateriaal per e-mail naar me toe kunnen sturen (op rowan@bigsmoke.us)? Je kunt ze ook zelf aan de wiki toevoegen via Bestand uploaden. Kijk maar wat je het handigste vind werken. Ook videomateriaal vind ik heel interessant. Als je een video naar bijvoorbeeld YouTube of Google Video upload, kun je ze hier in een pagina "embedden" (zie de pagina over Groenewoud voor een voorbeeld). --BigSmoke (Rowan) 21 apr 2009 15:19 (UTC)
Hallo Rowan, Ik zal even een kleine inventarisatie maken van wat ik heb, en een aantal uploaden. Ik heb letterlijk duizenden fotos van de plantages, inclusief een paar dvd's en ruwe videomateriaal van (lucht)opnames. Ik ben bezig een hoop te bewerken zodat er nuttige filmpjes uit komen. Je zult ze vanzelf zien de komende weken. Ik vind het belangrijk om ons product te onderscheiden tussen de veelal malafide teak-organisaties die hier worden besproken, aangezien dit al zo moeilijk is, misschien heb je hier nog een ideeen over?--Terra Vitalis