Green Capital

Onderdelen van Green Capital hebben in het verleden o.a. de namen Teca Verde, Bosque Baru, CABSA en CABSA DOS gedragen.

Nieuws m.b.t. Green Capital[bewerken]

Ander nieuwsitem toevoegenRapporten[bewerken]

Plantages, produkten en aanplanten[bewerken]

Informatie m.b.t. verhandeling[bewerken]

Wie aandelen in of contracten met plantagebedrijven wil kopen of verkopen kan hiervoor adverteren op bosbouwbeleggingen.nl of op teaktrader.nl.


Belangenbehartigingsorganisaties[bewerken]

Er zijn een recordaantal belangenbehartigingsorganisaties ontsproten aan Green Capital. Ik noem hier twee belangrijke.

  1. Vereniging Teakbestand is gericht op continuïteit van de plantages en voortzetting van het onderhoud.
  2. Stichting Teak-Opstand is gericht op terminatie en het verhalen van de geleden schade op o.a. Albert Konijn.

Volgens mij is deze omschrijving van deze belangenbehartigingsorganisaties nauwelijks nauwkeurig. Graag verbeteringen door iemand die beter de verschillen kent. --BigSmoke (Rowan) 16 jul 2008 21:43 (UTC)


Het is, als u aanvullingen of correcties op de inhoud van deze pagina heeft, erg gemakkelijk om de pagina te wijzigen. De bewerk functie van iedere pagina is zo intuïtief dat u alleen maar hoeft te kunnen typen om een pagina te bewerken. Bovendien kunnen mislukte wijzigingen altijd weer gemakkelijk ongedaan gemaakt worden.

Sicirec heeft in haar archieven uitgebreide correspondentie over dit onderwerp. Het is voor Sicirec vanwege praktische redenen onmogelijk om al deze informatie zelf te publiceren. Daarom biedt Sicirec u, onder voorbehoud, aan om zelf een kijkje te komen nemen in haar archieven. Voorwaarde hiervoor is dat u de informatie waar u kennis van neemt op het Internet publiceert zodat deze voor een ieder toegankelijk wordt. Dat publiceren kan bijvoorbeeld makkelijk op deze wiki (die overigens niet met Sicirec geaffilieerd is). Voor toegang tot haar archieven, kunt u contact opnemen met Sicirec via service@sicirec.org.